Autoestima electrònica

HORARI: Dissabtes de les 17:00 a les 18.00 hores.
LOCUCIÓ: Jesús Rodrigo ( Dj. Xus )
Espai que tracta de donar una visió més profunda sobre la música electrònica en els diversos estils que podem trobar. Oferint-la des de la feina realitzada per productors i Dj’s que hi han contribuït a la seva evolució constant. Des de la seva biografia podem veure un començament que moltes vegades no és fàcil. Una dedicació plena al noble art de donar diversió i alegria. Portar nous sons i tendències arreu del món.
Un format diferent que apropa als responsables que fan ballar a milers de persones, coneixent-los en l’aspecte professional així com trets personals que influeixen en la seva carrera artística.
Cada setmana parlarem d’una nova figura de l’univers electrònic per conèixer la seva evolució professional i escoltar temes representatius de la seva discografia. A més escoltaràs part d’un dels seus sets realitzats a locals o festivals de fama internacional.
Autoestima Electrònica es vol allunyar dels conceptes convencionals com la ràdio formula i les Dj sessions com a part central del programa.
Si vols començar el cap de setmana amb cultura electrònica, a més d’escoltar bona música i les millors sessions!

580938_3603806293662_1317408149_n